Η Εταιρεία μας

Η εταιρία Πήγασος ιδρύθηκε το 1972 απο τον Ιωάννη Χατζηπέρογλου έχοντας ώς κύριο στόχο την προώθηση αντικειμένων που σχετίζονταν με την ελληνική ιστορία.Λόγω της ιδιαίτερης καταγωγής της οικογένειάς (Κωνσταντινούπολη),η επιχείρηση δεν αποτελούσε απλά ένα μέσο βιοπορισμού αλλά μια προσπάθεια σύνδεσης με τις ρίζες της και διάσωσης της μακραίωνης ελληνικής παράδοσης.Οι δραστηριότητες της καταλαμβάνουν πλέον ένα ευρύ πεδίο στο οποίο σημαντική θέση κατέχει η κατασκευή παραδοσιακών μουσικών οργάνων.


Το κατάστημα μας αποτελεί το πρώτο που ασχολήθηκε με τα μουσικά όργανα στην ιστορική περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα.Έκτοτε βοήθησε καθοριστικά όχι μόνο στη διάσωση αλλά και στη διάδοση της ελληνικής μουσικής καθώς χιλιάδες επισκέπτες απ'όλον τον κόσμο κάθε χρόνο σταματούν στον χώρο μας και έρχονται σ'επαφή με την ελληνική μουσική κουλτούρα.


Σήμερα το κατάστημα μας ασχολείται με την προώθηση κάθε είδους μουσικών οργάνων έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την κατασκευή παραδοσιακών μουσικών οργάνων.


Το εργαστήριο μας παράγει μια εύλογη ποσότητα παραδοσιακών μουσικών οργάνων αρίστης ποιότητας και πάντα κατασκευασμένων με τους μοναδικούς παραδοσιακούς τρόπους,προσεκτικώς επιλεγμένα υλικά και άψογο φινίρισμα.


Στην ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αυτά που κατασκευάζουμε εμείς και φέρουν την επωνυμία μας ,Πήγασος.


Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α. Χατζηπέρογλου & ΣΙΑ
Πανδρόσου 26 Αθήνα
10556 Πλάκα
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +30 210 3242036
Φαξ. +30 210 3242306
Email: info@pegasusgreece.com